O nama

Mozzart je osnovan 2001. godine sa sedištem u Srbiji kao kompanija čija je osnovna delatnost organizacija sportskog klađenja, izrada kvota i proizvodnja pratećeg softvera za podršku. Tokom prethodnih sedamnaest godina prerasli smo u lidera u oblasti igara na sreću u regionu Jugoistočne Evrope. U ovom trenutku, s više od 900 uplatnih mesta i 4000 zaposlenih, brend je prisutan na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije.
Celokupna poslovna politika kompanije Mozzart je zasnovana na modernim principima poslovanja, uz kontinuirano unapređenje usluga, dok je krajnji cilj uspešno predviđanje potreba potošača i održavanje zadovoljstva klijenata. U okviru osnovne delatnosti, imamo sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na različite sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera.
Konstantna ulaganja u širenje i jačanje mreže uplatnih mesta, u nove, savremeno opremljene poslovne objekte, u razvoj i poboljšanje poslovanja, značajan su motiv za zaposlene da se usavršavaju i napreduju. Najveći kapital kompanije Mozzart jesu ljudi, visokoobrazovani kadrovi sposobni za donošenje pravovremenih i kvalitetnih odluka, što je nedvosmisleni preduslov za uspešno poslovanje. Praćenjem potreba i brigom o napretku pojedinaca, kompanija pomaže unapređenju veština i znanja zaposlenih, kako kroz individualne, tako i kroz grupne aktivnosti – usavršavanja, seminare i edukacije. Stručan kadar, primena svetskih iskustava i znanja, kao i savremen način rada i organizacija posla stvaraju uslove za ostvarivanje rezultata koji vode stabilnom poslovanju cele kompanije.

Naše najbolje otvorene pozicije

Pre apliciranja pogledajte našu ponudu i pročitajte sve detalje o pozicijama koje se nude.

Java developer

Java Intermediate Developer Nedefinisano Start date: 2019-05-01

Primarne veštine:

 • Git
 • JAVA
 • Jenkins
 • JSON
 • Maven
 • OOP/SOLID
 • Spring
 • SQL

Mozzart d.o.o. je regionalni lider u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. Osnova ukupnog poslovanja kompanije Mozzart je oslonjena na najsavremenije informatičke tehnologije koje prožimaju sve poslovne procese i delove kompanije. Zapošljavajući najbolje među jednakima, uspeli smo da razvijemo izuzetno kompleksan informacioni sistem na servisno- orijentisanoj arhitekturi. Za naše sedište u Beogradu, potreban nam je:

 

 JAVA developer
 

Koji će svojom kreativnošću pomoći timu od preko 80 IT stručnjaka u kreiranju programskog koda na osnovu funkcionalne i tehničke specifikacije, i definisane arhitekture, kao i u definisanju i analizi korisničkog zahteva, implementaciji novih tehnologija i integraciji eksternih rešenja. Dobijate priliku da radite i koristite najnovije alate i tehnologije, poput Springa, AMQ-a, Kubernetesa, Mongo DB-a i  drugih. Vaš rad će vrlo brzo biti u produkciji i koristiće ga stotine hiljada korisnika.

Uslovi:

 1. Poželjan, ali ne i obavezan, VII stepen stručne spreme, završen Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Prirodno matematički fakultet, Računarski ili neki srodan fakultet.
 2. Dobro poznavanje Java tehnologija
 3. Poznavanje baza podataka (SQL, modelovanje)
 4. Dobro poznavanje koncepata OOP-a i design pattern-a
 5. Dobro poznavanje source control i CI alata (Git, Maven, Jenkins) se smatra prednošću
 6. Iskustvo u radu sa WEB servisima (SOAP/REST/JSON) se smatra prednošću
 7. Poznavanje Spring framework-a, AMQ-a, WEB tehnologija se smatra prednošću
 8. Dobro poznavanje engleskog jezika

Mozzart Vam pruža priliku da:

-          Programirate u prijatnom i inspirativnom radnom okruženju sa fleksibilnim radnim vremenom

-          Razmenjujete ideje, dogovarate se o dnevnim aktivnostima i razmišljajte u odličnoj, timski orijentasanoj sredini

-          Usavršavate se uz plaćene online video tutorijale kao i uz mogućnost odlaska na stručna usavršavanja ili neku tematsku konferenciju

-          Razvijate karijeru koristeći mnogobrojne materijalne i nematerijalne pogodnosti definisane putem karijere, ali i uz kompanijsku teretanu u zgradi, zajednički odlazak na basket i/ili fudbal, tim bilding...

 

           Ako želite da postanete deo Mozzart tima, ako ste hrabri u svojim odlukama, uvek imate rešenje, odgovorni ste, željni novih znanja, visoko motivisani, kao i mi, i iznad svega posvećeni programiranju i informacionim tehnologijama, prijavite se na konkurs i postaniti deo našeg tima.

Prijavite se

Junior Java programer

Java Junior Developer Nedefinisano Start date: 2019-05-06

Primarne veštine:

 • JAVA
 • OOP/SOLID
 • SQL

Oduvek ste sanjali da budete Java programer?

Da učite od najboljih IT profesionalaca i pritom budete dobro plaćeni?

Da razvijate aplikacije koje će koristiti stotine hiljada korisnika?

 

Ukoliko ste potvrdno odgovorili na prethodna pitanja, iskoristite svoju šansu – postanite deo IT tima u kompaniji Mozzart!

Regionalni lider u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću, u potrazi za perspektivnim, kreativnim ljudima, željnim prilike za učenje i rad, pruža vam mogućnost da postanete:

 

JAVA PROGRAMER

 

Mozzart vam pruža priliku da:

-          Tokom plaćenog probnog rada usavršite svoje teorijsko znanje i učite od najboljih IT stručnjaka kroz praktičnu obuku

-          Dobijete priliku za zaposlenje u prijatnom i inspirativnom radnom okruženju sa fleksibilnim radnim vremenom

-          Razvijate karijeru učeći o najsavremenijim tehnologijama

 

Ukoliko:

 1. Upravo ste završili studije ili ste student završne godine Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Prirodno matematičkog fakulteta, Računarskog fakulteta (RAF)
 2. Marljivi ste, timski orijentisani i željni znanja
 3. Dobro poznajete engleski jezik
 4. Imate bazično znanje Java tehnologija, SQL-a, baza podataka
 5. Poznajete koncepte OOP-a i Design Pattern-a

 

PRIJAVITE SE I POSTANITE DEO MOZZARTA!

PROGRAMIRAJTE SVOJU BUDUĆNOST!

Prijavite se

Šta naši zaposleni kažu o nama