Mikro Elektronika Logo

Mikro Elektronika

Развојни алати МикроЕлектроника производи високо квалитетне развојне алате за микроконтролере. Ми испоручујемо наше производе широм свијета и многи задовољни купци гарантују првокласну услугу. Компајлери МикроЕлектроника развија софистициране, свеобухватне компајлере за популарне серије микроконтролера.

Otvorene pozicije

Poslovi

Embedded System Engineer

Embedded System Engineer Nedefinisano Start date: 2019-01-28 End date: 2019-02-28

Primarne veštine:

 • ASP.NET

 

Opis radnog mesta

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja MikroElektronika je uspela da uspostavi globalni brend na polju razvojnih alata za mikrokontrolere i embedded sisteme. Naši kupci su renomirane kompanije iz celog sveta, čiji R&D inženjeri koriste MikroElektronika alate kako bi drastično skratili vreme razvoja svojih proizvoda.

Pored potrebe za kvalitetnim razvojnim alatima, određenim klijentima je potrebna i pomoć prilikom samog dizajna. U tim slučajevima MikroElektronika nudi usluge dizajna embedded sistema, od formiranja koncepta do izrade prototipa i pripreme za serijsku proizvodnju. Pojedini projekti podrazumevaju dugoročni zajednički rad sa klijentima na njihovim prozvodima koji predstavljaju poslednju reč tehnike.

Radno mesto podrazumeva rad na projektima dizajna embedded sistema za eksterne klijente.

 

Kakva nam osoba treba?

Profesionalnost

Biti ekspert je potreban ali ne i dovoljan uslov za uspeh. Visok stepen odgovornosti i uopšte profesionalnog ponašanja prema projektu i klijentu ključno doprinosi uspehu i građenju reputacije. To nam je izuzetno bitno.

Entuzijazam

Strast prema elektronici, profesionalna radoznalost, konstantna želja za podizanjem ekspertize i uživanje u timskom radu su neophodni za ovaj posao.

Ambicioznost

Izražena želja za sticanjem znanja i poslovnim uspehom, koja treba da bude praćena i adekvatnom realizacijom.

 

Potrebna znanja

 • Dobro poznavanje sistemskog dizajna embedded sistema (firmver, softver, hardver).
 • Poželjno poznavanje analogne elektronike i PCB dizajna.
 • Iskustvo rada na projektima dizajniranja embedded sistema.
 • Izražene analitičke veštine.
 • Dobre komunikacione veštine.
 • Dobro poznavanje engleskog jezika.

 

Šta nudimo?

 • Izazovno radno mesto u modernoj i dinamičnoj kompaniji, gde ćete imati priliku da u kratkom roku uradite i naučite puno.
 • Raznovrstan izbor projekata koji pružaju atraktivne tehničke izazove i uvid u širok spektar relevantnih primena na svetskom tržištu.
 • Ekskluzivni pristup tehnologijama naših partnera - vodećih svetskih proizvođaća čipova
 • Atraktivnu kompenzaciju i bonusnu politiku direktno vezanu za uspeh projekata
 • Priliku da budete deo talentovanog i ambiciznog tima.
 • Izuzetno radno okruženje.

Prijavite se

Junior Embedded Software Developer

Junior Software Developer Nedefinisano Start date: 2018-10-15 End date: 2019-02-28

Primarne veštine:

 • C#

 

Opis radnog mesta

Software odeljenje trenutno razvija i održava 21 kompajler. Svaki od kompajlera je napisan od nule, nije korišćen niti jedan jedini red koda od drugih firmi tako da sa ponosom mogu da kažem da smo jedna od većih kompajlerskih firmi u svetu. Sudeći po brzini kojom se širimo na tržistu, verujem da ćemo postati i najveća firma.

Nije samo kompajler predmet rada u Software odeljenju. Postavljanje standarda u HMI interfejsu na TFT i GLCD displejima i drugi dodatni programi koji olakšavaju svakodnevan rad kolega širom sveta su takođe deo posla. Rad u ovom odeljenju zahteva hrabrost i srčanost; upornost i izdržljivost su takođe na ceni. Bićete primljeni lepo i ljubazno, ali će se od Vas očekivati maksimum.

 

Šta nudimo?

Ekskluzivnost, bićete na izvorištu tako velikih projekata kao što je kompajler za M7 ARM core, novi MZ PIC32 ili najnoviji FT90x 32-bitni čip of FTDI-ja. Radićete sa ljudima koji su majstori svog posla, pružiće vam se prilika da pomerate granice svojih mogućnosti, da naučite sve ono što je realno moguće, da gledate Vaše ideje koje postaju stvarnost.

Prijavite se

Junior Hardware Developer

Junior Hardware Developer Nedefinisano Start date: 2018-10-15 End date: 2019-02-28

Primarne veštine:

 • .NET

 

Opis radnog mesta

 

Ako Vas interesuju mikrokontroleri, elektronika, senzori, displeji, embedded programiranje, dizajn uređaja, ovo je pravi posao za Vas! Ako volite da vidite svojih ruku delo kako radi i pretvara se u proizvod koga koriste hiljade ljudi, ovo je pravo mesto za Vas!

Ako se ne plašite da uđete u odeljenje koje je prvo na svetu stavilo USB programator na razvojni sistem, prvi implementirali ICD na sistemima, jedino odeljenje na svetu koje ima svoj ICD kod za svaki Microchip-ov mikrokontroler, blizu 400 proizvoda, onda kucate na prava vrata! Kolege će Vas dočekati raširenih ruku jer ste im baš vi potrebni. Posla ima i previše. Od Vas se očekuje da budete hrabri u radu, odlukama kako i šta napraviti, šta izbaciti, šta ostaviti, šta dodati. Očekuje se da mislite na unapređenje postojećih proizvoda, kreiranje novih, praćenje konkurencije

 

Šta nudimo?

 

Dinamična atmosfera, brzi dani, jos brži meseci i godine, puno uspešnih projekata i osećaj profesionalne ispunjenosti.

Prijavite se

Projekti

Trenutno nemamo otvorenih projekata

Trenutno nemamo otvorenih projekata