Često postavljana pitanja

Pregledajte konsultante i dobavljače koji pružaju mogućnost za sve vrhunske veštine znanja

ITposlovi je platforma za IT profesionalace kao što su : IT konsultanti, dobavljači i klijenati zajedno, u jednom efikasnom sistemu upravljanja. ITposlovi su rešenje za povezivanje grupa interesenata kroz citav ciklus rada u IT-ju.
Naši IT klijenti postavljaju potražnju za njihove poslove i / ili projekte. Jednom kada je posao/projekat postavljen, konsultant koji odgovara tom poslu će biti obavešten da može da se prijavi za isti. Klijenti će imati pristup radnoj sobi konsultanta koji se prijavio kako bi mogao da izvrsi proces selekcije. Ceo proces se cuva radi budućih referenci i popunjava profil kandidata radi nekog budućeg posla. Ovo pomaže našim klijentima da ponovo zaposle isti resurs bez započinjanja celog procesa od početka.IT dobavljači imaju mogućnosti da upravljaju sa više klijenata i resursa sve to na jednom mestu. Ono sto im omogućava naša radna soba to je da započnu posao sa svojim klijentima i resursima zajedno. Dok upravljaju jednim klijentom, mogu da nadju jos nekog i ponude mu svoje usluge.
Radimo u okviru korporativnih IT softverskih rešenja, uključujući Microsoft, Oracle, Salesforce, Workday, SAP… Naši klijenti postavljaju posao vezan za softverska rešenja preduzeća ili drugi posao vezan za IT kao sto je Menadzer Projekta, poslovni analitčar, tester…
Kada IT klijent ili dobavljač zaposli konsultanta, otvara fukcionalnost Radne sobe koja uključuje:-Detaljan pregled posla-održavanje nedeljne liste zadataka-održavanje rokova-dopisivanja,plaćanja, dokumentacija, status poslova Svaka radna soba je specificna za svaku transakciju
Konsultanti koji stalno prevazilaze očekivan u individualno prikazani od strane IT poslova kao Specijalni Konsultanti. Da bi neko postao specijalan konsultant mora imati kompletno popunjen profil, da odgovara na više projekata, da primi odlične ocene, i održava profil ažuran.
Prostor je dostupan za dodavanje priloga ako odaberete da uključite sliku da obogati vaš profil.
IT poslovi pomažu konsultantima i dobavljačima da održavaju detalje projekata i oglašavaju njihovu dostupnost. Čestom posetom svog profila i periodičnim ažuriranjem pomažete sebi da pri rezultatima pretrage dođete na vrh liste. Takođe, povratne informacije od naših klijenata su zapisane na vašem profilu sto vas ističe pri izboru od strane budućeg poslodavca.
LinkedIn je postao online pokazatelj profesionalaca, kako za poslodavce tako i za developere. Povezujući svoj LinkedIn nalog sa svojim nalogom na IT poslovima povećava tvoju online verodostojnost na mreži, bez spamera.
IT poslovi su platforma koja je sagrađena od strane IT stručnjaka, posvećenih združivanju najboljih IT talenata i projekata postavljenih online. Priključi se na vreme, prijavi se na poslove, i ubrzo se mozes upoznati sa nekim od najbolje plaćenih IT klijenata. Nudimo vam mrežu kanditata uz detaljan profil i povezivanje sa njihovim LinkedIn nalogom.
IT poslovi vam pomažu da postanete nezavistan konsultant našim klijentima. Vi kontrolišete vašeg klijenta, lokaciju, dnevnicu i vreme rada. IT poslovi pruzaju sav neophodan materijal za upravljanje vašeg posla, pravljenje rasporeda, faktura i plaćanja.